Кількість
|
Вартість
|
||
|
Азіатський чавунний казан ємністю 12 л. Укомплектований дужкою та чавунною кришкою гриль. Призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку.
Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі. Мясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Підставка під казан це незамінний аксесуар для виїзду на природу. Ніжки знімні фіксуються болтом(баранчик), матеріал поолнотілий прут 12 мм.
Характеристики:
- Товщина кола 12 мм
- Товщина прута ніжок 12 мм.
- Діаметр 400мм
- Висота 50см
Як підготувати чавунну посуд до першого використання?
Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
Протріть насухо.
Поставте сковороду на плиту, і включіть кухонну витяжку.
Насипте в сковороду сіль (300-500 м), і сковороду прожарити 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
Поступово колір сковороди буде змінюватися на більш світлий, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути, і сполосніть її водою.
Висушіть сковорідку на плиті, і повністю змастіть маслом (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавіла:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуді не потрібно постійна обробка маслом.