Кількість
|
Вартість
|
||
|
Казан чавунний азіатський з кришкою-сковородою Ситон Об'єм 12 л. Кришка сковорода всередині з рифленим дном (гриль клітина).
Котел чавунний азіатський у комплекті з чавунною кришкою сковородою ТМ "Термо".
- Виробництва НВП "Сітон", м. Дніпро.
- Об'єм -12 літрів.
- Діаметр по кришці – 400мм.
- Глибина (по центру) – 165мм.
- Вага казана із кришкою -11 кг.
- Кришка має подвійне призначення і може використовуватись як сковорода. Її діаметр – 400 мм. Глибина –45 мм.
Кришка-сковорода 400 мм на казан 12 л має рифлене дно – зручне нововведення, завдяки якому олія розподіляється по всій поверхні дна. Таке дно дозволяє розподіляти масло таким чином, що масло покриває всю робочу площу посуду, не накопичуючись з одного краю посуду, як це буває з посудом, у якого рівне дно.
Підставка під казан це незамінний аксесуар для виїзду на природу. Ніжки знімні фіксуються болтом (баранчик), матеріал повнотілий прут 12 мм.
Характеристики:
- Товщина кола 12 мм
- Товщина прута ніжок 12 мм.
- Діаметр 400мм
- Висота 50см
Переваги
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття.
- Збагачує їжу залізом
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх видів плит
- Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С та нанести тонкий шар олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два – три рази. І нагадуємо ще про одну важливу умову експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Комплектація:
- казан
- кришка сковорідка
- підставка
Як підготувати чавунний посуд "SYTON" до першого використання?
- Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
- Протріть насухо.
- Поставте сковороду на плиту і увімкніть кухонну витяжку.
- Насипте сковороду сіль (300-500 г), і прожарите сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути і сполосніть її водою.
- Висушіть сковорідку на плиті і повністю змастіть маслом (дно теж).
- Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше використовуватиметься чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки маслом.
З кожним казаном йде в комплекті маленька книжечка з описом як підготувати казан до використання.